Відгуки

Нижче ви можете прочитати відгуки про мене та мою роботу, а також залишити свій відгук:

 

 

znimok-ekrana-2016-10-20-o-13-33-26

 

znimok-ekrana-2016-10-24-o-17-41-13znimok-ekrana-2016-10-20-o-13-41-56znimok-ekrana-2016-10-03-o-12-24-07

znimok-ekrana-2016-10-20-o-13-49-57

 

znimok-ekrana-2016-10-03-o-12-08-46

znimok-ekrana-2016-10-03-o-12-25-32

znimok-ekrana-2016-10-24-o-17-38-45

znimok-ekrana-2016-07-01-o-15-55-01

znimok-ekrana-2016-07-01-o-15-53-38

EdO6z3nBmWo

Знімок екрана 2015-10-06 о 18.02.52

322


Без заголовка3Без заголовка2віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща
віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща
віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

2

віза, шенген, visa, черга, візовий центр, польща

Untitled3

Untitled444

Untitled

Untitled 2

 

  • Александр Киданов

    Большое спасибо за помощь, уже не первый раз обращаюсь! Всем советую!!!

  • Thanks for ones marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you could be a great author. I will make sure to bookmark your blog and may come back very soon. I want to encourage continue your great work, have a nice morning!|

  • Евгений

    Спасибо большое вам за помощь. ОЧЕНЬ ПРИЯТНО С ВАМИ РАБОТАТЬ

  • Христина

    Христя Христі каже велике дякую! 🙂
    Ох які ж знайомі проблеми і ситуації! Про шенгенські польські візи і шалений натовп знаю з власного досвіду, працювала у візовому центрі. Іронія долі))) Я схоже подорожувала Польщею, а раніше ще іншими країнами Європи, але минулого року я вирішила, що те все вже мені занудство і край світу підійде мені в самий раз. Довго не роздумувавши, я поїхала на 8 місяців до Індії і таких пригод і таких неймовірних подорожей я не мала за багато років в Україні. Я обїздила майже всі Гімалаї, при тому що моя зарплата була меншою ніж 2000 грн. Так що для тих, хто думає, що Азія така недосяжна, переоцініть свої можливості! Навіть квитки можна знайти відносно не такі дорогі. Одним словом, все можливо.
    Сама перетинала кордон у Шегині, ще й з американцем. Прикол)))
    Була би рада почути будь-які поради щодо візи до Англії, саме туди збираюсь.
    Христя, ще раз дякую за список авіакомпаній!

    • admin_travelby

      Прошу, Христино 🙂
      Я дуже рада, що Вам сподобалось — стараюсь для Вас 🙂
      Постараюсь знайти цікаву інформацію про британську візу 🙂

  • Ольга Фокаф

    Христя, дякую тобі за твої чудові поради.
    Якби не ти — застрягла б я в Кракові надовго і сумніваюсь, що грошей назад на переліт мені б вистачило. Хто б подумав, що ти підбереш мені квиток на літак за 30 злотих?

    Ти просто чудо)

  • Христинко, дякую, що ти спланувала мою подорож до Берліну. Завжди мріяла про це місто, але чомусь боялася надто «кусючих» цін. Та ти змогла мені довести, що бюджетна подорож може бути не менш вражаючою та захопливою. Мене переповнює море вражень. Спасибі тобі за те, що терпіла всі мої забаганки. Ти найкраща)) Наступна моя подорож буде тільки з тобою.